SEO Specialist inhuren

gratis seo scan
seo specialist inhuren

SEO Specialist inhuren

Een steeds snellere groeiende markt en meer aanbod zorgen ervoor dat je je als ondernemer steeds meer moet onderscheiden van je concurrentie. Als je actief bent met een website of webshop, dan is het verstandig om goed zichtbaar te zijn in een zoekmachine zoals Google. Deze zoekservice omvat ongeveer 90 procent van de markt op desktops en laptops en meer dan 98 procent van de markt op mobiel. Wanneer je totaal niet of nauwelijks zichtbaar bent in je marktsegment dan wordt het hoogtijd om een specialist in te huren. Een seo expert inhuren is wellicht een van de beste stappen die je kunt nemen als ondernemer, om je marktaandeel te vergroten.

Ons doel is om samen met jou te groeien in Google 🚀

Waarom zou je een specialist in SEO inhuren?

Meestal wil je een SEO specialist inhuren voor de voordelen die het kan opleveren voor je bedrijf, namelijk omzet.
Wanneer je een SEO Specialist inhuren wilt dan kunnen we binnen een korte periode een SEO scan uitvoeren waarin we de kansen/omzet potentie van jou bedrijf om hoger te ranken in Google zichtbaar maken.

Google (kunstmatige intelligentie) werkt compleet volgens een 100% nauwkeurige logica, net zoals je met een rekenmachine je bij 1+1 altijd 2 krijgt.
De complexiteit van de variabelen binnen de logica van Google is enorm. 
Dit maakt erg SEO complex dus let hier goed op wanneer je een specialist voor SEO wilt gaan inhuren!

Om deze redenen doen wij graag een gratis seo scan en kijken of we zelf ook de mogelijkheden zien binnen jouw branche om hierin te groeien. Het kost je niks en ons doel is dat je ons natuurlijk wilt gaan inhuren voor langer termijn.
SEO vraagt onderhoud en daarbij zijn er altijd weer nieuwe marketing kansen wat goede SEO verreist om maximaal te kunnen presteren.

Wij weten dat als jouw branche door ons gezien word als erg kansrijk, we voor jou omzet kunnen gaan genereren. Dit is dan de basis van ons concept omdat we met het genereren van omzet weer een deel daarvan kunnen investeren in nieuwe SEO kansen.

We kunnen dus samen heel leuk groeien met onze gegarandeerde SEO Boost 🚀

transparantie seo specialist inhuren voor google zoekmachine optimalisatie

Bovenaan in Google

Het doel van een SEO expert inhuren is in de bovenste regionen te komen van de Google zoekmachine. Hogere rankings zorgen voor meer organisch verkeer naar je site. Meer verkeer zou dan voor meer omzet moeten zorgen!
SEO is dan ook een verhaal voor de langere termijn. Uiteraard kan je heel snel resultaat boeken, maar als het goed is wil je dat je bedrijf blijft groeien! Daarbij moet je website dan ook niet gedateerd raken en het is ook nog zo dat Google vaak updates doet, waardoor posities kunnen gaan verspringen. Een goede SEO expert inhuren zorgt ervoor dat dit allemaal bijgehouden wordt deze expert kijkt ook nog eens naar de nieuwste trends en doet bovendien vele testen om er zeker van te zijn dat zijn strategie werkt voor betreffende markt.

Er zijn ook nog nadelen als je niet weet hoe Google SEO werkt: door gebruik te maken van zogenaamde linkfarms, oftewel foute links, kun je een penalty krijgen van Google, waardoor het kan zijn dat je pagina of website uit de Google rankings wordt gehaald. Dit kan zulke desastreuze gevolgen hebben voor je onderneming, dat dit een behoorlijke financiële domper tot gevolg kan hebben wanneer de pagina of pagina’s veel traffic hebben.

Uiteindelijk kan je natuurlijk SEO zelf leren, maar omdat het zo complex is zal dit veel tijd vergen en zal in de meeste gevallen een goede seo expert veel efficiënter zijn.

In de essentie zal een echte specialist geld voor je verdienen en mag dus geen geld kosten!

marketing seo specialist

SEO Marketing

Wat is SEO Marketing?

De betekenis van SEO marketing is behoorlijk breed. Je kan SEO marketing  namelijk onderverdelen in verschillende elementen.

  • Brand versterking via de zoekmachines
  • Zoekwoorden targeten die potentieel omzet genereren
  • De funnels per pagina analyseren en strategisch veranderen indien nodig en dat kan je breder pakken naar social media, Google Ads, etc.
  • En zo is er nog veel meer
 

Wat er exact bedoeld wordt per persoon wanneer gepraat wordt over SEO marketing is lijkt ook nog steeds niet echt duidelijk.

Uiteindelijk is SEO marketing een onderdeel van het groot netwerk van waardes die een SEO specialist herkent en gebruikt om strategisch in te zetten bij online groei in Google 🚀

Wat doet een seo specialist

Wat is SEO nou eigenlijk? En waarom zou je een SEO specialist inhuren?

Wij zien SEO in de essentie het snappen van alle variabelen waar de zoekmachine (van Google in dit geval) waarde aangeeft. 
Via een strategisch idee creëer je middels deze waardes een website structuur. Google houdt van een Silo structuur en deze basis geeft je dan ook voorrang op andere websites.
Helemaal op dit moment omdat weinig bedrijven hier aandacht aan geven!

Daarbij gaat SEO vele kanten op, want het schrijven van een post op bijvoorbeeld facebook, geeft ook waarde aan SEO. Ook bijvoorbeeld de H1 titel van een website of een zoekwoorden onderzoek. 
Wij zien zelfs dat een marketing funnel een deel van SEO en uiteraard is het belangrijk hoe een bedrijf zelf met zijn product & klanten omgaat.
Het lastige vaak is om exact te zeggen waar Google de meeste waarde aangeeft. 

Om deze redenen zien we weinig echte SEO-specialisten in de markt, maar meer marketeers die via linkbuilding en wat zoekwoorden te werk gaan.
Kost je dus een hoop geld en als je de basis niet goed hebt, zul je ook niet de potentie/rendement van het geld wat je investeert hier volledig uit gaan halen.
Begrijp ons niet verkeer, maar marketing en linkbuilding zijn wel erg belangrijk, helemaal op hele competitieve zoekwoorden. Echter is dit stap 2 en dus zul je eerst stap 1 goed moeten hebben!

Wij denken dus dat we meer variabelen van Google kennen dan vele van onze collega-bedrijven.
Hierdoor hebben we in de essentie een beter overzicht en lopen we dus voorop op het gebied van SEO-specialisme en kunnen we vaak rendement garanderen.

Geloof je ons niet? Een aanvraag is helemaal gratis!

Uitgebreid SEO onderzoek nodig?

SEO is de levenslijn van digitale marketing

analyse van je huidige bezoekers

Bezoekers
Analyse

Wie zijn je klanten? Eerst kijken we naar de huidige situatie van je website (als je die hebt natuurlijk) en bezoekers.

zoekwoorden onderzoek bij de seo specialist

Zoekwoorden
Onderzoek

Doelgericht onderzoek op waardevolle zoekwoorden binnen je branche die omzet genereren.

wie zijn je huidige concurrenten in google en op welke zoekwoorden worden hun gevonden

Concurenten
analyse

Hoe doen je concurrenten het? We kijken dus ook naar je concurrenten, hun bezoekers, zoekwoorden en meer...

Strategie
Bepalen

Na het analyseren van al deze data bepalen we onze strategie voor de aankomende periode. Dit is vaak het meeste werk en hoe meer tijd erin gaat hoe beter het zal zijn.

uitvoeren seo strategie

Uitvoering
Strategie

Het uitvoeren van de gekozen SEO strategie. Dit is vaak het snelst is van alle onderdelen. Hierna analyseren wij bijna dagelijks of onze strategie ook werkt...

resultaat met hogere posities in de google zoekmachine

Google
Boost geslaagd

Wanneer we omzet genereren voor je kunnen daarvan een deel weer gebruiken om verder te bouwen aan je groei! Een SEO specialist moet geld opleveren en niet kosten!

marketing seo specialist

SEO Tools

De tools die SEO experts gebruiken!

Van welke SEO tools maken wij gebruik?

SEO tools zijn essentiele programma’s & plugins die data generen. Door het analyseren van deze data kan er een strategie bedacht worden die voor rendement moet zorgen in vindbaarheid en dus omzet.

Enkele voorbeelden van onze SEO tools zijn;

Al deze tools geven data die weer nodig zijn om eerst overzicht te creeren en om vanuit analyses kansen te zien waarop onze strategie bepaald wordt.

Wil je makkelijk en snel je Boost potentie horen?

Nu binnen 24 uur! Dan weet jij wat je kansen zijn...

FAQ SEO Specialist Inhuren

Veel gestelde vragen over het inhuren van een SEO Specialist.

Wanneer je een SEO Specialist inhuurt zou het je niks moeten kosten, maar juist moeten opleveren!
Wanneer een SEO specialist geld kost, dan is het advies om een andere te zoeken.
De essentie van een SEO specialist is door middel van hoge rankings op belangrijke zoekwoorden omzet te creeren waarvan weer een deel gebruikt kan worden om dit trucje opnieuw te doen.
Vaak beginnen we bij 1 pagina en van daaruit gaan we steeds verder.
Zo zou je samen moeten groeien met de SEO Specialist.

Een Specialist is dus net zo afhankelij van een bedrijf waar hij/zij voor werkt als dat het bedrijf (zeker anno 2022) een specialist nodig heeft om het verschil te maken in online vindbaarheid.

Het voordeel wat je hebt als je een SEO specialist inhuurt is dat deze expert kennis heeft van de waardes die Google geeft (bepaald je positie in Google) heel veel onderdelen online, maar zelfs ook offline.

Wanneer je een goede SEO specialist inhuurt kan hij deze waardes  strategisch inzetten om zo efficiënt omzet te genereren voor zijn partners.

Er zijn SEO Specialist die je in kan huren met zoveel waarde want die zien dubbel zoveel waardes als dat een gemiddelde SEO specialist ziet en dus kan deze SEO expert onderscheidend zijn in het ontdekken en gebruik maken van de vele complexe variabelen van waardes die Google geeft en zal hiermee zijn doelen behalen.

Het uurtarief van een seo expert verschilt uiteraard per bedrijf.
Het tarief begint meestal bij 25,- per uur en kan uitlopen tot meer dan 200,- per uur.
Als je kijkt in de markt naar de betere SEO specialisten zitten ze meestal met hun uurtarief tussen de 50,- euro & 90,- euro (uitzonderingen daar gelaten).

Wellicht kan je beter anders denken en kijken naar wat een SEO specialist oplevert.
Want wanneer iemand een heel voordelig uurtarief heeft, maar niks oplevert dan kost het je geld.
Andersom kan je zeggen als een SEO specialist 200 euro per uur kost en hij werkt 10 uur per maand (2000,- per maand), maar hij genereert 20k extra omzet en je houd nog een mooie winst over, dan is de 2e SEO specialist een betere keuze!

De betekenis van SEO marketing is behoorlijk breed. Je kan SEO marketing  namelijk onderverdelen in verschillende elementen.

  •  Brand versterking via de zoekmachines
  • Zoekwoorden targeten die potentieel omzet genereren
  • De funnels per pagina analyseren en strategisch veranderen indien nodig en dat kan je breder pakken naar social media, Google Ads, etc.
  • En zo is er nog veel meer
 

Wat er exact bedoeld wordt per persoon wanneer gepraat wordt over SEO marketing is lijkt ook nog steeds niet echt duidelijk.

Uiteindelijk is SEO marketing een onderdeel van het groot netwerk van waardes die een SEO specialist herkent en gebruikt om strategisch in te zetten bij online groei in Google.