vlag amsterdam seo specialist amsterdam

SEO specialist Amsterdam

SEO Bureau Amsterdam | Als je op zoek bent naar SEO specialisten uit Amsterdam, dan ben je aan het goede adres! Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij één van de toonaangevende aanbieders van SEO-diensten in Amsterdam. Onze door Google gecertificeerde SEO experts maken gebruik van een breed scala aan SEO technieken, waaronder zoekwoordonderzoek, on-page SEO, technische SEO, off-page SEO, linkbuilding, social media marketing en nog veel meer!

We bieden ook oplossingen op maat, gebaseerd op jouw specifieke behoeften. Dus als je serieus van plan bent om je website of webshop naar een hoger niveau te tillen, neem dan gratis & vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een SEO specialist rondom Amsterdam?

Een zoekmachine optimalisatie specialist in Amsterdam is iemand die verantwoordelijk is voor het optimaliseren van een website, zodat deze hoog scoort in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s). Dit kan op verschillende manieren, zoals linkbuilding, contentmarketing en zoekwoordenonderzoek. Door de positie van een website te verbeteren, kan een SEO-specialist helpen om meer organische bezoekers naar een website te krijgen.

Samenwerken met een SEO specialist uit Amsterdam

Jouw Amsterdamse partner in SEO

Als SEO specialist Amsterdam is het mijn taak ervoor te zorgen dat websites geoptimaliseerd zijn voor indexering en ranking door zoekmachines. Dit omvat zowel on-page als off-page optimalisatie, evenals voortdurende controle en analyseren van data. Mijn uiteindelijke doel is om bedrijven te helpen hun organische vindbaarheid te verbeteren en meer verkeer naar hun website te leiden. Dit moet voor meer leads en/of verkopen zorgen! 

Om dit effectief te kunnen doen, moet ik goed begrijpen hoe zoekmachines werken en hoe mensen Google gebruiken bij het online zoeken naar informatie, producten of diensten. Daarbij moet ik ook op de hoogte zijn van de laatste trends en veranderingen in het algoritme. SEO is een complex en steeds veranderend vakgebied, maar dat is wat ik er zo leuk aan vind. Het is altijd een uitdaging, en er is altijd iets nieuws te leren. 

Samenwerken met een SEO Specialist in Amsterdam?

Ontvang gratis en vrijblijvend een SEO offerte voor jouw bedrijf!

Hendrikus Verdonk SEO specialist uit Amsterdam

Hendrikus Verdonk | Jouw SEO specialist in Amsterdam

SEO Specialist Amsterdam | Met 15 jaar ervaring in Online & Offline Sales verbeter ik jouw website of webshop met relevante zoekwoorden om meer bezoekers en omzet te genereren in Google!

Werkzaamheden van SEO Specialist Amsterdam

Als je hoger in Google wilt komen, gaat het niet alleen om de juiste inhoud en trefwoorden; organisatie en structuur van je website is ook belangrijk. Als SEO-bureau uit Amsterdam zorgen we ervoor dat je text, afbeeldingen, navigatie, structuur en meer volledig geoptimaliseerd zijn ongeacht of gebruikers desktopcomputers of mobiele apparaten gebruiken. Dit zorgt ervoor dat mensen snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben zonder te verdwalen tijdens het navigeren van een website of webshop.

technische seo voor seo swifterbant door de seo specialist

TECHNISCHE SEO

Technische SEO | Wij zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines door de technische aspecten van SEO uit te voeren. Dit omvat het controleren van processen en bijwerken waar nodig, zodat je met een optimaal werkende site hogere rankings in Google kan scoren!

content SEO voor seo swifterbant uitgevoerd door de SEO specialist in swifterbant

CONTENT SEO

Content SEO | Wil je de positie van je website in zoekmachines verbeteren? Een van de beste manieren om dit te doen is door middel van content SEO. Content SEO houdt in dat je de inhoud van je website optimaliseert, zodat hij hoger scoort in de resultatenpagina's van zoekmachines.

on page seo swifterbant uitgevoerd door de seo specialist

ON PAGE SEO

On page SEO is een van de belangrijkste aspecten van het optimaliseren van je website voor Google. On page SEO is de praktijk van het optimaliseren van individuele webpagina's om hoger te scoren en meer organisch verkeer in zoekmachines te verdienen. Dit omvat het optimaliseren van de inhoud, titeltags, meta beschrijvingen, header tags, afbeeldingen en andere elementen op de pagina.

OFF PAGE SEO

Off page seo is het proces van optimalisatie van een website door middel van externe maatregelen, zoals linkbuilding, betrokkenheid bij sociale media en directory submissions. Externe optimalisatie technieken helpen om vertrouwen en autoriteit op te bouwen voor een website. Wanneer andere websites naar een site linken, vertelt dit Google dat de site waardevol en gezaghebbend is.

voor wie is een seo specialist

Voor wie is een SEO specialist in Amsterdam?

Als SEO-specialist werken wij graag met ondernemers in Amsterdam. De stad zit vol ambitieuze mensen met geweldige ideeën, en het is altijd spannend om hen te helpen hun visie om te zetten in werkelijkheid. Als het gaat om online zichtbaarheid gaat is niet alleen kennis, maar ook hard werk en toewijding nodig. Maar met de juiste SEO strategie kan elk bedrijf nieuwe hoogten bereiken! We helpen onze klanten dan ook graag hun doelen te bereiken, en het is altijd bevredigend om de resultaten van onze SEO-inspanningen te zien wanneer Google ze waardeert door ze hoog te ranken!

Heb je een bedrijf met een website of webshop? Dan kunnen wij je helpen meer leads en verkopen te genereren door je site hoger te laten ranken in Google.

Waarom zou je een SEO Specialist inschakelen?

Het zoeken naar informatie, producten en diensten worden steeds meer online gedaan.
Het digitale tijdperk heeft geleid tot een nieuwe generatie ondernemers met bijna onbeperkte mogelijkheden. Men verwacht  in 2040 dat 95% van alle transacties online gedaan worden! 

Het inhuren van een SEO specialist, kan dus de beste beslissing zijn die je maakt voor je bedrijf.  Als het goed wordt gedaan, kan SEO leiden tot meer websitebezoekers, wat kan leiden tot meer klanten en verkopen. Dus, als je de zichtbaarheid en rangschikking van je website wilt verbeteren, overweeg dan om een ervaren SEO-specialist in te huren.

Waarom SEO in Amsterdam?

In een wereld waar Google koning is, is het geen verrassing dat SEO zo belangrijk is geworden voor bedrijven in Amsterdam. De stad is zowel een belangrijke toeristische bestemming als de thuisbasis van een groot aantal kleine bedrijven – meer dan 98% van de bedrijven in Amsterdam heeft minder dan 10 werknemers.

Zelfs als je bedrijf niet in Amsterdam is gevestigd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website is geoptimaliseerd voor de stad. Dat komt omdat Amsterdam een belangrijke toeristische bestemming is, en zoekopdrachten naar bedrijven in de stad meestal gelokaliseerd zijn. Dus als je geen SEO (search engine optimization) doet voor je website of webshop, loop je waarschijnlijk veel potentiële klanten mis.

Contactpagina SEO Specialist Amsterdam >

De kosten van SEO Specialisten

Kosten van SEO Specialisten in de gemeente Amsterdam

De kosten van SEO-specialisten in de hoofdstad van Nederland variëren afhankelijk van de ervaring en expertise van de specialist. Over het algemeen kosten SEO-diensten tussen de € 50,- en € 300,- per uur. Sommige bedrijven bieden echter package deals of lagere tarieven voor langer lopende contracten.

Onze SEO Specialisten maken geen gebruik van vaste contracten en hebben een standaard tarief van € 69,- per uur.
Onze SEO tarieven zijn ook afhankelijk van de grootte van een project en in overleg kan het tarief veranderen.

Wat is de ROI van SEO? Een goede SEO specialist levert meer op dan hij/zij kost

De gemiddelde ROI voor SEO is ongeveer 10 op 1. Dat betekent dat je voor elke Euro die je aan SEO besteedt, een gemiddeld rendement van € 10,- kunt verwachten.

Dit getal varieert afhankelijk van de bedrijfstak en de concurrentie op de markt, maar het is een goede vuistregel om te hanteren. Als je aan de slag wilt met SEO, of op zoek bent naar een meer betrouwbare manier om het webverkeer te vergroten, dan is investeren in SEO een prima manier.

SEO Specialist Amsterdam kan je helpen aan de slag te gaan hiermee en dit soort resultaten voor je bedrijf te bereiken. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten wat er nodig is om je website bovenaan de zoekmachines te krijgen.

Gratis SEO scan voor Amsterdamse bedrijven

Via een gratis SEO scan kunnen we een analyse doen om te kijken welke kansen er liggen voor jouw bedrijf. Deze SEO audit is behoorlijk uitgebreid, maar wel erg belangrijk om informatie te krijgen je branche, concurrenten en hoe jouw website er nu voor staat.

De Zoekmachine Optimalisatie Scan die we aanbieden is dus geheel gratis! 
We doen een compleet onderzoek over de kansen om jouw website te laten groeien in de zoekresultaten van Google. Deze waardevolle informatie zorgt voor direct inzicht in je algemene online zichtbaarheid en de mogelijkheden om met onze zoekmachine optimalisatie specialisten je vindbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar welke punten we kijken voor jouw website of webshop met de gratis SEO check?

Lees Verder over de SEO scan >

''almost anything can be improved in some way''
De Definitieve SEO Gids | Hoe word ik een SEO expert in 2022
Succesfull search engine optimalisation requires commitment, not a campgain
lokale SEO

Lokale SEO Amsterdam

Het belang van Lokale SEO in de omgeving van Amsterdam

Specialist in Lokale SEO!

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa. Als je een ondernemer in Amsterdam bent, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd is voor lokale SEO. Door je te richten op lokale trefwoorden en relevante inhoud te leveren, kun je ervoor zorgen dat je website bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen in Amsterdam op zoek zijn naar bedrijven zoals het jouwe. Lokale SEO kan een vitaal onderdeel zijn van je marketingstrategie, en het is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken die al geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Met zoveel toeristen en inwoners in Amsterdam, is er een grote kans om nieuwe klanten aan te trekken door je website te optimaliseren voor lokaal zoeken.

SEO Uitbesteden of zelf doen?

1. Het is een complex en een steeds ontwikkelend vakgebied. SEO-technieken veranderen voortdurend, dus het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van de laatste trends en veranderingen in de industrie.

2. Er zijn veel technieken die je website kunnen bestraffen of gewoon door fouten laten zakken in de ranking. Als je niet voorzichtig bent, kun je dus de ranking van je website schaden met slechte tactieken of door de Webmaster richtlijnen van Google te overtreden.

3. Het kost veel tijd en moeite om SEO correct uit te voeren. Je moet zoekwoorden onderzoeken en analyseren, waardevolle inhoud creëren, je website optimaliseren voor zoekmachines, links bouwen, snelheid en structuur optimaliseren en nog veel meer. Tenzij je de expertise en tijd hebt om aan SEO te besteden, is het waarschijnlijk het beste om je SEO uit te besteden.

Heb je vragen en/of opmerkingen?  Je kan altijd gratis & vrijblijvend contact opnemen met SEO Specialist Amsterdam.

10 voordelen van SEO Specialisten

1. Seo-specialisten helpen bedrijven om hogere posities te behalen waardoor ze beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines (SERP’s), waardoor de online vindbaarheid toeneemt en meer verkeer en leads worden gegenereerd.

2. Seo specialisten kunnen bedrijven helpen hun click-through rates (CTR’s) van SERPs te verbeteren, evenals hun algemene conversiepercentages waardoor je omzet gaat stijgen.

3. Seo de specialisten gebruiken een verscheidenheid aan technieken voor website optimalisatie, waaronder onderzoek en analyse van zoekwoorden, interne linkstructuur, online autoriteit, algemene linkbuilding, optimalisatie van relevante content en nog veel meer, om bedrijven te helpen de gewenste rangschikking te bereiken.

4. Seo specialisten blijven op de hoogte van de laatste trends en veranderingen in de algoritmen van zoekmachines, zodat de websites van hun klanten altijd up-to-date zijn.

5. Seo specialisten kunnen waardevolle inzichten verschaffen in de doelgroep van een bedrijf, zodat ze beter begrijpen wat hun behoeften zijn en hoe ze die kunnen bereiken.

6. Seo-specialisten kunnen bedrijven helpen tijd en geld te besparen door technische SEO problemen op te sporen en op te lossen die hun ranking kunnen belemmeren.

7. Seo-specialisten kunnen waardevol advies geven over het ontwerp en de ontwikkeling van websites en ervoor zorgen dat alle elementen aanwezig zijn voor optimale organische resultaten.

8. Seo specialisten kunnen bedrijven helpen een effectieve SEO strategie & social media strategie te creëren en uit te voeren om meer leads en verkopen te genereren.

9. Seo specialisten kunnen training en adviesdiensten aanbieden om bedrijven te helpen hun interne zoekmachine optimalisatie capaciteit op te bouwen.

10. Seo specialisten kunnen dienen als een belangrijke bron voor bedrijven die de concurrentie voor willen blijven in de steeds veranderende wereld van online marketing en andere diensten

Contactpagina SEO Specialist Amsterdam >

google zoekmachine-optimalisatie-specialist

FAQ SEO Specialist Amsterdam

Er zijn een paar redenen waarom lokale SEO belangrijk kan zijn voor bedrijven. Ten eerste gebruiken veel mensen nu zoekmachines om lokale bedrijven te vinden. Uit een recent onderzoek bleek zelfs dat 63% van de consumenten lokale zoekopdrachten uitvoert op hun mobiele apparaten. Dus als je bedrijf niet verschijnt in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden, mis je veel potentiële klanten.

Ten tweede geeft Google de laatste jaren steeds meer prioriteit aan lokale zoekresultaten. Ze hebben zelfs onlangs aangekondigd dat 50% van alle mobiele zoekopdrachten nu lokaal zijn. Daarom is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je bedrijf goed scoort in de lokale zoekresultaten.

SEO Specialist Amsterdam kan je hier uiteraard mee van je dienst zijn!

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de SEO van je website in Amsterdam te verbeteren. Enkele van de belangrijkste dingen zijn:

1. Zorg ervoor dat je site goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat het gebruik van de juiste trefwoorden en zinnen, het optimaliseren van je titels en metatags, en ervoor zorgen dat je site gemakkelijk te crawlen en te indexeren is.
2. Krijg links van websites van hoge kwaliteit. Hoe meer links je hebt van websites van hoge kwaliteit, hoe beter je SEO zal zijn.
3. Publiceer regelmatig inhoud van hoge kwaliteit. Inhoud is een van de belangrijkste factoren als het gaat om SEO, dus zorg ervoor dat je regelmatig verse, relevante inhoud publiceert.

Als je op zoek bent naar een SEO-specialist in Amsterdam, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zorg er allereerst voor dat de specialist een goed begrip heeft van de laatste trends en best practices op het gebied van SEO. Ze moeten je ook kunnen helpen bij het ontwikkelen van een langetermijnstrategie die de zichtbaarheid van je website en het organische zoekverkeer zal vergroten.

Vraag ten slotte zeker om referenties en getuigenissen van eerdere klanten. Een goede Amsterdamse SEO-specialist zal je kunnen helpen betere rankings en meer webverkeer te bereiken.