Over De SEO Specialist

gratis seo scan
seo check specialist seo scan

Wie zijn wij?

De SEO Specialist

Wij zien ons als een bedrijf wat veel mensen kan helpen te groeien, dat is, denk wel duidelijk :).

Uiteindelijk staat zichtbaarheid op bepaalde zoekwoorden in Google gelijk aan omzet.
Wij zien onszelf dus niet als een bedrijf wat geld kost, maar wat geld moet opleveren. Dit het liefst direct, maar helaas is dat afhankelijk van de branche, maar nog belangrijker, wat heb je zelf geïnvesteerd in zichtbaarheid?

Heb je zelf je zaakjes op orde in een competitieve branche, dan is er veel mogelijk. Heb je dat niet, duurt het natuurlijk veel meer tijd.
Echter, in elke branche kan er laag hangend fruit zijn wat nog niet geoogst is.
Om deze redenen doen wij altijd graag een gratis check omdat we zien dat dit ons onderscheidend vermogen is…het vinden van creatieve oplossingen om zo succes te kunnen garanderen.

One page Google structuur

Elke pagina bestaat uit vele variablen waar Google waarde aangeeft. Dit is een onderdeel wat erg onderbelicht is in de branche maar is een groot verschil in succes mee te realiseren valt.

Zoekwoorden optimalisatie

Buiten de gehele pagina, moet ook de focus van de pagina op specifieke woorden matchen met de opbouw, logica & customer journey die zowel gewenst is voor de klant als voor Google.

Uitgebreide SEO onderzoek

Wanneer we een project starten doen we eerst een zeer uitgebreid SEO onderzoek die intuned op de meest belangrijke factoren die je gaan helpen om meer traffic te realiseren op waardevolle zoektermen.

Strategische Linkbuilding

Linkbuilding is niet zomaar linkjes inkopen. In ieder geval niet als je volledig gebruik wilt maken van de potentie die linkbuilding heeft. Wij hebben bijzondere tactieken die op dit moment voor langer termijn hun vruchten afwerpen.

SEO Quotes

Content Marketing En Mobiel Vriendelijke Websites Zijn De Toekomst

Christian Slagter
seo scan van een specialist

Ons Bedrijf

De SEO Specialisten

Wij zien ons als een bedrijf wat veel mensen kan helpen te groeien, dat is denk wel duidelijk :).

Uiteindelijk staat zichtbaarheid op bepaalde zoekwoorden in Google gelijk aan omzet.
Wij zien onszelf dus niet als een bedrijf wat geld kost, maar wat geld moet opleveren. Dit het liefst direct, maar helaas is dat afhankelijk van de branche, maar nog belangrijker, wat heb je zelf geinvesteerd in zichtbaarheid?

Heb je zelf je zaakjes op orde in een competetieve branche, dan is er veel mogelijk. Heb je dat niet, duurt het natuurlijk veel meer tijd.
Echter, in elke branche kan er laag hangend fruit zijn wat nog niet geoogst is.
Om deze redenen doen wij altijd graag een gratis check omdat we zien dat dit ons onderscheidend vermogen is…het vinden van creatieve oplossingen om zo succes te kunnen garanderen.

zoekmachineoptimalisatie specialist

De SEO Specialist Werkwijze

1. 📝

SEO Strategie Bepalen

We beginnen met een goed zoekwoorden onderzoek gecombineerd met een belangrijke markt onderzoek. 

Uiteraard gaan we ons ook verdiepen in jouw website zodat we inzicht krijgen waar de kansen liggen en hoe we deze tot een succesvolle SEO boost kunnen omzetten tot traffic van zoekwoorden die de meeste kans op conversies opleveren. 

Het  verzamelen van al deze informatie en het verwerken tot een complete strategie, zien wij als het belangrijkste deel van de SEO Boost! 

2. 🚀

Uitvoeren SEO Boost

Het makkelijkere gedeelte is het implementeren van SEO Strategie. Alles is namelijk uitgewerkt en het hoeft alleen ingevoerd te worden.

Met stap 2 komt ook het analyseren van de uitgevoerde stappen.
We kunnen al vaak na een paar dagen resultaat zien, maar we nemen een maand om er zeker van te zijn dat de bedachte strategie ook gaat werken.

SEO hoeft geen maanden te duren (uitzonderingen daar gelaten), maar binnen een branche zijn er zoveel zoektermen dat resultaat in de meeste gevallen snel behaald kan worden.

3. 🏆

SEO Boost Geslaagd

🎯 Gegarandeerd Resultaat 

We durven succes te garanderen want zodra we een project aangaan hebben we al voldoende inzicht over de kansen.
Daarbij kan je altijd heel veel tijd in een pagina steken, echter moet de zoekvolume voor de focus woorden wel zo interessant zijn dat het uiteindelijk iets oplevert in conversies.

Belangrijk 🌈
Houdt er wel rekening mee dat je bedrijf echt klaar is voor een boost in traffic 🚀

Wil je makkelijk en snel je Boost potentie horen?

Nu binnen 24 uur! Dan weet jij wat je kansen zijn...